brand logo

CAKE SMASH SHOOT

JE KINDJE BIJNA 1 JAAR EN WIL JE EEN BIJZONDERE UITNODIGING MAKEN? OF EEN FOTO VOOR DE VERJAARDAGTAART? DAN IS DE CAKESMASH DE JUISTE SHOOT! LEKKER KLIEDEREN IN EEN HEERLIJKE TAART, WELK KIND WILD DAT NOU NIET? BOEK OP TIJD ALS JE DE FOTO WIL GEBRUIKEN VOOR DE VERJAARDAG.(1,5 MAAND VOOR DE VERJAARDAG)

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Zorg dat je anderhalve maand, voor je kindje 1 jaar wordt een shoot boekt, zodat je genoeg tijd hebt, om er bijvoorbeeld een uitnodiging van te maken. Mail of bel ons voor het reserveren van de cake smash fotoshoot met een aantal opties voor datums. Samen kunnen we dan een datum en tijdstip afspreken. We overleggen wat jullie wensen zijn en waar de foto’s zullen worden gemaakt. Dit kan in de studio of op een buitenlocatie. Onze studio of de buitenlocatie wordt versierd tot een prachtige decor, waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. De kleuren van de taart kunnen we in overleg samenstellen! Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een verjaardagstaart, zorg er daarom voor dat je de afspraak op tijd maakt.

~ TIJDENS ~

Eerst maken we enkele foto’s zonder taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Wat mee te nemen; neem een lekker trainings pakje mee. De kindjes zijn vaak vies van de taart, daarom is het lekker als je een makkelijk pakje aan kan trekken na de shoot. Neem een koekje mee, wat of hij/zij lekker vind. Billendoekjes of natte washandjes, is altijd makkelijk, met dat geklieder. Doe zelf ook geen mooie kleren aan, want vaak til je, je kleintje op en zit je ook onder de taart. Wij hebben leuke kledingsetjes, maar je kan natuurlijk ook zelf iets meenemen.

~ NA ~

Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen, daarna ontvang je van ons de leukste foto’s bewerkt, binnen twee weken. Wij versturen ze op groot formaat (hoge resolutie) online naar je email via pixieset.
Wil je de foto’s binnen een dag klaar hebben, dan vragen wij 75 euro extra.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.