brand logo

KIDS FOTOSHOOT

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Mail of bel ons voor het reserveren van jullie kids fotoshoot, met de datum die jullie graag willen. Wij laten dan weten of er plek is. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige locatie we de foto’s gaan maken of jullie kunnen in de studio komen.
Indien je ervoor kiest om de foto’s graag buiten te willen maken en het regent op de dag zelf, zullen we er alles aan doen om de fotoshoot te verzetten naar een datum die jullie goed uitkomt of verplaatsen naar de studio, in overleg.

~ TIJDENS ~

We spreken af op de locatie naar keuze en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van het kind/de kinderen samen en apart gemaakt. De fotoshoot duurt gemiddeld 45 min (i.v.m. de korte spanningsboog van kinderen) en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om de kids een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Wat kan mijn kind het beste dragen?
 Trek je kind iets aan waar hij of zij zich prettig in voelt! Lekker stoer, kleurrijk, vintage, zachte kleuren of wit. 2 setjes kleding voor een kleintje is altijd handig. Accessoires zijn een erg leuk idee. Denk aan stoere bretels, een leuk petje, lief haarbandje of leuke sieraden. Dit voegt net iets extra’s toe aan de foto en zijn makkelijk te wisselen of uit te doen.

Als je kindje het spannend vind om op de foto te gaan neem dan iets mee wat je kindje fijn vind. De favoriete knuffel, bal, bellenblaas of iets anders.

~ NA ~

Pakket kids shoot

Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen, je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons alle mooie foto’s digitaal, binnen 2 weken. Wij versturen ze op groot formaat (hoge resolutie) online naar je email via pixieset.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.