brand logo

NEWBORN SHOOT

GEFELICITEERD!
EEN KLEIN WONDERTJE OP KOMST. NATUURLIJK WIL JE DIT VOOR EEUWIG LATEN VASTLEGGEN. LEES GERUST ALLES DOOR EN NEEM CONTACT OP ALS JE MEER WILT WETEN OVER EEN NEWBORNSHOOT, EEN CADEAUBON WILT BESTELLEN OF EEN AFSPRAAK WILT MAKEN VOOR EEN NEWBORNSHOOT.

HOE GAAT EEN NEWBORN SHOOT IN ZIJN WERK?

~ BOEK OP TIJD ~

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je zeker van een plekje als jullie kindje geboren is. Heb je een cadeaubon gekregen? Neem dan ook meteen contact met ons op.

~ VOOR ~

We hebben elkaar al telefonisch of via de mail gesproken en we hebben jullie op de uitgerekende datum vastgesteld. Newborn fotografie vindt plaats ongeveer tussen dag 6 en 18, nadat de baby is geboren, of een datum die het beste bij jullie past. We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in. Laat het ons daarom zo snel mogelijk weten als jullie kleintje is geboren. Krijg je een geplande keizersnee of weet je wanneer je ingeleid word, laat het ons weten zodat we de datum voor de newbornshoot kunnen inplannen.

~ TIJDENS ~

Newborn fotografie vindt in de studio of thuis plaats. In de studio staat alles gereed met mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen. Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje, een schone luier en de voeding heeft gehad. Hij/zij zal daarna heerlijk in de studio in slaap vallen. Wij zorgen ook voor een verwarmde studio. Willen jullie zelf ook op de foto? Draag dan het liefst iets in lichte kleuren of wit tijdens de shoot. Ook kunnen we aan huis komen. We nemen dan een aantal setjes, schalen mee en fotograferen bij jullie thuis. De kosten hiervoor zijn 165,00 euro extra. Zorg ervoor dat het lekker warm aanvoelt in huis. Wij fotograferen bij een raam waar veel daglicht is (liefst waar geen zon doorheen schijnt). Ook nemen wij een extra kacheltje mee.

We zetten van alles klaar voor de newbornshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, mutsjes, haarbandjes, manden etc. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires meenemen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

~ NA ~

Pakket new born

Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen, je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons, alle mooie digitale bestanden bewerkt (per pakket verschillend) . Wij versturen ze binnen twee weken op groot formaat (hoge resolutie) naar je email via een online gallery.
Wil je de foto’s, binnen een dag klaar hebben voor je geboortekaartje, dan vragen wij €75 extra.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.