brand logo

VRIENDINNEN SHOOT

WIJ HEBBEN TALLOZE GAVE IDEEËN VOOR VRIENDINNENGROEPEN. WIL JE GRAAG SAMEN MET DE GROEP JE VRIENDSCHAP VASTLEGGEN OF ZOEK JE EEN IDEE VOOR EEN VRIJGEZELLEN SHOOT? HIER BEN JE AAN HET JUISTE ADRES.

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Mail of bel ons voor het reserveren van jullie vriendinnen fotoshoot, met de gewenste datum. Wij laten dan weten of er plek is. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we wat de mogelijkheden zijn

~ TIJDENS ~

We spreken af op de locatie of in de studio. Tijdens de shoot worden hier foto’s van zowel jullie samen als apart gemaakt! De fotoshoot zal ongeveer 1,5 uur duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Willen jullie een gestylde shoot? Wij nemen alle props mee. Tipi tentjes, bloemenhaarbanden, accessoires, kussentjes, schaapskleden etc.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

~ NA ~

Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen, je ontvangt van ons de mooiste foto’s bewerkt.Dit duurt maximaal 2 weken. Wij versturen ze op groot formaat (hoge resolutie) naar je email via een online gallery.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.