brand logo

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE? GEFELICITEERD!

ZWANGER ZIJN IS IETS MAGISCH! JE GAAT STRALEN VAN HET WONDER DAT IN JE BUIK GROEIT EN DAT BIJZONDERE GEVOEL WIL JE NATUURLIJK VOOR ALTIJD VASTLEGGEN, EEN HERINNERING AAN EEN MOOIE, BIJZONDERE PERIODE.

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Mail of bel ons voor het reserveren van de zwangerschaps fotoshoot met een aantal opties voor datums, dat jullie kunnen. Samen kunnen we dan een datum en tijdstip afspreken. We overleggen jullie wensen en spreken af, of we de foto’s in onze studio of op een prachtige buitenlocatie gaan maken.

~ TIJDENS ~

We spreken af op de locatie of in de studio en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s gemaakt. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met ons, zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Natuurlijk mogen broertjes, zusjes of papa ook op de foto. Wij hebben mooie zwangerschapsjurken waar je gebruik van mag maken. Zorg ervoor dat je voor de shoot makkelijke/losse kleding aanhebt zodat je geen afdrukken krijgt op je huid. Neem een huidkleurig setje mee en een naadloos broekje. Het mooiste is ook een strapless bh.

Wil je tijdens deze shoot een visagiste die je op gaat maken laat het ons weten. Je kan met haar afspreken en zij zal je make-up en haar doen. Deze kosten zitten niet in de prijs van de zwangerschaps shoot inbegrepen.

Zwangerschapsshoot

Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen, je ontvangt dan van ons alle (30 uitlopend tot 50 fotos) mooie digitale bestanden bewerkt, binnen 2 weken. Wij versturen ze op groot formaat (hoge resolutie) naar je email via een online gallery.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.