brand logo

FAMILY SHOOTS

MOOIE GEZINSFOTO, WIE WIL DAT NOU NIET?! WIJ HEBBEN SUPER LEUKE STYLING PROPS OM JULLIE GEZINSSHOOT, NET EVEN UNIEKER TE MAKEN.

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Mail of bel ons voor het reserveren van jullie family fotoshoot met een aantal opties voor datums. Samen kunnen we dan een datum en tijdstip afspreken. We overleggen jullie wensen en op welke prachtige locatie we de foto’s gaan maken. Jullie kunnen ook naar onze studio komen.

~ TIJDENS ~

We spreken af in de studio of op locatie. Tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van het gezin of de familie gemaakt. Jullie mogen natuurlijk ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan alleen de kinderen zonder de ouders, alleen met vader of moeder etc. De fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. Indien je ervoor kiest om de foto’s graag buiten te willen maken en het regent op de dag zelf, zullen we er alles aan doen om de fotoshoot te verzetten naar een datum die jullie goed uitkomt of verplaatsen naar de studio. Dit alles in overleg.

Wat kunnen we het beste dragen? Mooie combinaties op de foto’s zijn wit met spijkerstof of kies voor mooie pasteltinten bij elkaar. Donkerblauw met spijker doet het ook altijd goed. Leuke accessoires maakt het ook altijd leuk. Denk aan hoedjes, haarbanden etc.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.