brand logo

BRUILOFT

EEN TROUWREPORTAGE MOET HET VERLENGSTUK VAN EEN PRACHTIGE DAG WORDEN. HET MOET DE SFEER WEERGEVEN DIE OP “JULLIE”DAG HEERSTE. EEN BEELDEND DOCUMENT VAN A TOT Z. EEN FOTOGRAAF MOET DE SFEER VAN DEZE DAG GOED AANVOELEN. DE EISEN LIGGEN STEEDS HOGER. OOK EEN TROUWREPORTAGE PAST DAARIN. HET IS VAN BELANG DAT JE VAN TE VOREN GOEDE AFSPRAKEN MAAKT MET EEN FOTOGRAAF. OVERLEG WAAR JE JE REPORTAGE WIL MAKEN. EEN FOTOGRAAF KAN JE HELPEN BIJ HET ZOEKEN VAN EEN LOCATIE. LAST BUT NOT LEAST, ZORG DAT JE EEN FOTOGRAAF VINDT WAAR JE EEN MATCH MEE HEBT. HIJ OF ZIJ IS ER EEN GROOT GEDEELTE VAN DE DAG BIJ EN HET IS FIJN DAT JE IEMAND OM JE HEEN HEBT WAAR JE JE GOED BIJ VOELT.

HOE GAAT DEZE SHOOT
IN ZIJN WERK?

~ VOOR ~

Voor het maken van een afspraak kan je mailen of bellen. We nodigen jullie uit in onze studio om jullie dag te bespreken. We hebben in de studio mooie presentatie albums.
Willen jullie mooie klassieke foto’s, stoere gekke foto’s of de mooie geposeerde foto’s zoals op pinterest?! Alles is mogelijk!
We hebben regelmatig contact, en bespreken de planning voor de dag. Ik houd, in het geval van een buitenlocatie voor de fotoshoot, tevens de weersvoorspellingen in de gaten, zodat we ruim op tijd uit kunnen wijken naar een andere locatie.

~ TIJDENS ~

Ik leg jullie mooiste, meest spontane en romantische momenten vast, maar zorg er tevens voor dat alle gasten op de foto staan. Ik pak tussendoor ook die kleine momentjes mee die er voor zorgen dat het geheel een prachtige herinnering wordt aan jullie mooiste dag!

Prijzen:
Kijk daarvoor op onze trouwsite http://trouwenmetsteefensuus.nl/tarieven/

Wij hebben verschillende albums liggen in onze studio.
Prijzen van deze albums liggen tussen de €295 en €595.

~ NA ~

Ik ga aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Gewoonlijk heb ik binnen een week een preview zodat jullie vast een paar foto’s kunnen bekijken. Na circa vier weken heb ik alles nabewerkt en ga ik aan de slag met jullie album. Na 6 weken nodigen wij jullie weer uit om in onze studio te komen en jullie album te bekijken.

SOMETIMES, IN AN ORDINARY LIFE
LOVE GIVES YOU
A FAIRYTALE

TARIEVEN SHOOT BOEKEN

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.